03 Nov

Albanian Party in New York – Diten e Flamurit

Mbremje Madheshtore Familjare & Rinore , me rastin Pavarsise dhe Flamurit Kombetar Shqiptar
Day/Dita: 27 Nentor 2010
When/Kur: Saturday/Shtune 7:00PM – 1:00AM
Where/Ku: Eastwood Manor – 3371 Eastchester Road Bronx, New York 10469
Vellezer e motra ejani te festojme sebashku kete date te madhe te kombit Shqiptar.
Menu shume e pasur 5 course Dinner & Open Bar ( all night long )
Free valet parking
Admission : $100 – Kids 5~12 $40
Me bilbilat e muzikes popullore shqiptare
Shkurte Fejza , Zef Beka, Harjo Cekaj

Related Albanian News